Bestel een kroonring, afhaalmomenten komen te vervallen - Nederweert24

2022-05-29 08:26:34 By : Ms. Amber Liu

Nieuws uit Nederweert, Ospel, Budschop, Leveroy, Nederweert-Eind en Ospeldijk

Op maandag 24 januari wordt voor het eerst het PMD (Plastic, Metaal en Drinkverpakkingen) huis aan huis in de hele gemeente Nederweert opgehaald. De afgelopen weken was er een ware run op kroonringen en zijn er meer ringen uitgegeven dan verwacht.

Bestel de kroonring online Heb je nog een kroonring nodig? Dan kun je deze bestellen via een formulier op www.nederweert.nl. Leden van Kansrijk in de Wijk komen de ring dan zo snel mogelijk ophangen. Geef bij de bestelling zo goed mogelijk de locatie aan waar de ring kan komen hangen. Denk daarbij aan het doorgeven van de straat en het huisnummer en het nummer van de lantaarnpaal.

Stem het plaatsen af met jouw omgeving Aan een kroonring kunnen de zakken van meerdere huishoudens aangeboden worden. Stem het plaatsen van een ring af met jouw buren. De zakken kun je ook aan een hekwerkje of paaltje ophangen. Het gebruik van een kroonring is dus niet verplicht. Uitgangspunt is dat de zakken zichtbaar en bereikbaar zijn voor medewerkers van de afvalophaler. En dat de zakken geen overlast of gevaar opleveren voor andere inwoners en weggebruikers.

Afhaalmomenten komen te vervallen De afgelopen weken konden kroonringen afgehaald en zelf gemonteerd worden. Nu men een kroonring kan bestellen komen de uitgiftemomenten op dinsdag 18 januari en donderdag 20 januari te vervallen.

Categorie: Nieuws Lees meer over: afval, gemeente nederweert, Nederweert

Via de link is het formulier niet in te vullen.

Wat een heerlijk niveauloos falen weer van de gemeente. Stond voor een dichte container, dus maar gaan googlen. Was niet op de hoogte gesteld van het nieuwe beleid. Nou bedankt, gemeente voor de uitstekende communicatie. Volgens de website van de gemeente kon ik zo’n ring ophalen bij e.o.a. werf. Ik daar naartoe, ze zijn op. Lees ik hier en op facebook dat dat al bekend is en je ze kan bestellen. Nou, bedankt gemeente, voor het niet updaten van jullie eigen website. Volgens facebook was er een “run” op die ringen. Slim hoor gemeente, dat kon je echt niet voorspellen dat mensen die ringen willen, maar niet heus. Echt top. Toen naar de supermarkt voor die zakken. Die waren op. Bedankt gemeente. Een werkelijk geniaal (faal)niveau. Ik stop de verantwoordelijke wethouder en uitvoerende ambtenaren, alsmede het pvc afval wel bij het restafval.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via redactie@nederweert24.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2012–2022 · Nederweert24 · Meijel24 · O ntdek Nederweert · powered by Green2Go | Xperal