Dit gewatteerde bomberjack hoort thuis in je doelkar - hier is waarom - BitDaily.nl

2022-09-25 02:47:33 By : Mr. Zway Zhou

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

En zomaar… het is herfst! We dachten dat we de zomer misschien te veel zouden missen, maar nu we eindelijk weer van dat frisse, koele weer hebben geproefd, zijn we klaar om afscheid te nemen van de hitte. Trek de bovenkleding aan, laat de pompoenen maar komen en laat de vibes maar komen!

We kunnen de hele dag genieten van warme dranken en naar The Cranberries luisteren, maar één ding dat we absoluut nodig hebben om al onze favoriete herfstactiviteiten naar een hoger niveau te tillen, is een nieuw jasje. Maar voor welke stijl gaan we? Iets gequilt? Een bomberjack? Iets dat bestand is tegen regen? Een oversized silhouet? Nou, hoe zit het met al het bovenstaande?

Koop het Wild Fable oversized nylon gewatteerde bomberjack voor slechts $ 42 bij Target! Gratis verzending!

Deze jas biedt al het beste van de herfstbovenkleding in één geweldig stuk. Voor minder dan $ 50 is dit een koopje – vooral omdat recensenten zeggen dat ze “absoluut dol zijn op” deze keuze. Het heeft ook een mooi maatbereik van XS tot 4X, en het is verkrijgbaar in zowel gebroken wit als zwart, oftewel twee tinten die je met vrijwel alles kunt combineren. We zijn al geobsedeerd!

Dit jack heeft een wat oversized pasvorm, dus het is ontspannen en gemakkelijk onder te dragen, maar het is niet baggy. Het heeft een bombermodel dat alles bij elkaar houdt en koel houdt, plus een ruitgestikte stiksels die niet alleen schattig zijn, maar dit kledingstuk ook een beetje een lichtgewicht pufferkwaliteit geven. De vulling is ook gemaakt van 100% gerecycled polyester, dus dit is een geweldige vondst als je op zoek bent naar duurzame mode!

Deze jas heeft een doorlopende ritssluiting aan de voorkant, een kraag en twee zijzakken. Het valt in de taille en die zoom is geribbeld – net als de manchetten. Dit helpt om een ​​beetje een afdichting te creëren tussen je huid en de buitenlucht, zodat je warm kunt blijven!

Koop het Wild Fable oversized nylon gewatteerde bomberjack voor slechts $ 42 bij Target! Gratis verzending!

Nog iets om van te houden aan dit gewatteerde bomberjack is dat het in de machine kan worden gewassen en in de droogtrommel kan worden gedroogd, zodat het net zo gemakkelijk blijft als je favoriete herfsttaart. U hoeft zich geen zorgen te maken als het een beetje vies wordt. U hoeft hier niet naar de stomerij of vervelend handen schrobben! U hoeft zich waarschijnlijk niet al te veel zorgen te maken, want de nylon schaal moet van nature waterbestendig zijn en eenvoudig schoon te houden!

Deze jas is ongetwijfeld een slimme keuze als het gaat om herfstcomfort en mode. Laat het je warm houden over een T-shirt en jeans, of laat het een knus aspect toevoegen aan een meer geklede outfit met een midirok en hakken. Zorg ervoor dat je het zo snel mogelijk grijpt, zodat je er dit seizoen het beste van kunt maken!

Koop het Wild Fable oversized nylon gewatteerde bomberjack voor slechts $ 42 bij Target! Gratis verzending!

Niet jouw stijl? Koop hier meer van Wild Fable en ontdek hier meer jassen en jacks bij Target!

Op zoek naar iets anders? Bekijk hieronder meer van onze favorieten:

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het Shop With Us-team wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals outfits voor bruiloftsgasten, portemonnees, grote maten zwemkleding, damessneakers, bruids shapewear en perfecte cadeau-ideeën voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Bovendien ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit bepaalt niet onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With U werkt onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.