Dit is waarom de slouchy tas dé tas van deze zomer is

2022-05-28 08:17:09 By : Ms. Nicole Xu

Met deze praktische tas kun je letterlijk alle kanten op.

De ultieme tas is stijlvol, makkelijk te combineren en kan voor elke gelegenheid. Laten we nou nét het exemplaar gevonden hebben dat aan al deze eisen voldoet. Je hebt h'm in alle soorten maten en kleuren, de tas brengt flair in elke look en is daarnaast ook nog eens ontzettend praktisch: de slouchy bag.

Afgelopen seizoenen zagen we veel verschillende soorten tassentrends: de micro mini-tas, kettingen, puffy tassen en zelfs fluffy exemplaren. Toch lijken we in 2022 meer naar het minimalistische te neigen met de slouchy tas. We zagen ze tijdens de SS22-shows bij Jil Sander en Loewe voorbijkomen en ook Gucci lijkt groot voorstander te zijn van de trend.

Met de tas kun je letterlijk alle kanten op: ga tijdens een avondje uit voor een mini-exemplaar, maar voor een dagje de stad in of naar kantoor juist voor een grotere versie waar je al je spullen in kan bewaren. Ben je net als ons fan van de trend? Hieronder stelden we een overzicht op van de mooiste slouchy tassen voor de zomer.

Dit zijn de tassen waarin je wil investeren deze zomer >

Gehaakte items zijn hot dit seizoen en met deze tas speel je helemaal in op de trend. Hiermee breng je kleur in elke outfit.

Dit minimalistische tasje van Arket is misschien niet de meest praktische, maar wel een ontzettend leuke toevoeging aan vrijwel elke outfit.

Wie kent 'm niet? Misschien wel dé it-bag van 2022: de Le Cagole-tas van Balenciaga. Je hebt 'm in alle kleuren van de regenboog wat hem misschien wel nog leuker maakt.

Dit zijn de mooiste designertassen onder de € 500 >

Deze chique shopper van & Other Stories komt in een beige kleur waar wij in ieder geval groot fan van zijn.

Ga voor deze raffia baguettetas van Mango om een zomerse touch te geven aan elke outfit.

Leuk voor een avondje uit, maar ook erg handig als je 't liefst met zo min mogelijk spullen op pad gaat.

Kies voor een gekleurde tas net zoals de prinsessen tijdens Koningsdag 2022 >

Stiekem een van onze favorieten, deze tas van Cecilie Bahnsen. Het is even een investering, maar dan heb je ook een echte eyecatcher.

Breng kleur in je look met deze limoengroene tas van & Other Stories.

Chic is-ie zeker, deze geweven tas van NA-KD. Toch niet zo van lila? Je scoort 'm ook in het groen, geel én roze.