Dit zijn de favoriete accessoires van de royals

2021-12-27 18:29:35 By : Ms. Yolande Chen

De royals zijn fan van deze accessoires. Dit zijn hun betaalbare varianten.

Voor accessoire inspiratie wenden we ons graag tot de royals. Meghan Markle, Kate Middleton en ook onze eigen Koningin Máxima en Prinses Alexia zijn letterlijk de koninginnen van de mooie accessoires. Maar aan een koninklijk accessoire hangt ook vaak een koninklijk prijskaartje, dus start de zoektocht naar een betaalbare look a like.

Hieronder vind je de mooiste, betaalbare varianten van de favoriete accessoires van de royals. Van tas tot halsketting, van hakken tot oorbellen. En psst, in deze lijst zit een nieuwe (stijl)koningin die je nog niet eerder bent tegengekomen, maar bij ELLE zijn we fan van haar looks!

Onderstaande items koop je op 25 september tijdens ELLE Smart Shopping Day & Night met korting. Alle deelnemende merken en de voorwaarden vind je terug onderaan deze pagina.

ELLE Smart Shopping Day & Night op zaterdag 25 september is hét grootste shopping event van Nederland voor je personal style. Want dat is smart shoppen: alleen kopen wat echt bij je stijl past en weten hoe je vervolgens zo lang mogelijk plezier hebt van een item. Op 25 september shop je in winkels én online met behulp van Klarna bij tientallen merken met een fijne korting: alle kortingscodes vind je in het oktobernummer van ELLE dat 21 september in de winkels ligt en kun je nu hier online alvast bestellen.

Met deze gouden tips doe je nooit meer een miskoop >

Meghan Markle weet wel hoe ze klassiekers moet dragen. Tijdens haar bezoek aan liefdadigheidsorganisatie Smart Works in 2019 koos Markle voor een stijlvolle trenchcoat en dito tas.

Meghan Markle voorspelde het al: het is vierkant dat in tassenland de klok slaat. Ga voor een kleurrijk exemplaar van Hvisk, of kies deze klassieke, kan-altijd tas van Mister Miara.

Tijdens haar bezoek aan de uitreiking van de Appeltjes van Oranje in 2020 droeg Koningin Máxima niet oranje, maar roze. Ze combineerde haar roze pak met een opvallende parelketting. Chic!

10x overhemden die niet wit zijn >

Maak net als Máxima een statement met deze parelketting met opvallende sluiting van Ti Sento.

Kate Middleton is de queen van kleine tasjes. Bij ELLE zijn we dan ook verliefd op dit bordeauxrode Chanel exemplaar, die de hertogin bij zich droeg tijdens een bezoek aan de Zweedse medische universiteit Karolinska in 2018.

Deze tas van Sarenza is een echte alleskunner. Neem 'm zoals Kate Middleton aan de hand mee naar een belangrijk werkoverleg, of draag 'm over je schouder tijdens een dagje winkelen.

Ook in Spanje loopt een stijlvolle Koningin rond, namelijk Koningin Letizia. Met haar klassieke, toegankelijke outfits is de Spaanse Koningin een stijlicoon voor velen. Let ook vooral op de tassen die ze bij zich draagt, daarmee slaat ze de plank nooit mis.

Koningin Letizia heeft het begrepen: met een zwarte, doorgestikte tas met gouden schakels zit je altijd goed. Wij zijn fan van dit exemplaar van Valentino, dat ons wel heel erg aan de Chanel Flap Bag doet denken...

Voor de oplettende kijker: Kate Middleton draagt bijna altijd dezelfde oorbellen, namelijk deze saffieren oorbellen die ze ooit van Prins William heeft gekregen. Scroll snel naar onderen, daar vind je een betaalbaardere variant van deze koninklijke oorhangers.

Ga net als Kate Middleton voor een iconische look met deze oorhangers met blauwe stenen. De oorbellen zijn bezet met een laagje rhodium, waardoor ze extra lang hun glans behouden.

Koningin Máxima weet zich voor elke gelegenheid passend te kleden. Dat een grote tas gewoon kan tijdens een werkbezoek, blijkt dus maar weer. Hier draagt Máxima een rieten zwarte tas van Marina Raphael, tijdens een werkbezoek aan een Ethiopische bierbrouwerij in 2019.

Een rieten tas alleen voor naar het strand? Think again. Koningin Máxima bewijst dat een beachy schoudertas ook gewoon mee mag naar je werk. Deze tas van The Little Green Bag geeft je meteen een zomergevoel.

Kijken naar de tenniswedstrijd op Wimbledon is een gebruikelijk uitje van de Britse Koninklijke familie. Meghan Markle koos voor een klassiek model zonnebril voor bij haar outfit.

Alle ogen waren tijdens Koningsdag 2021 gericht op Koningin Máxima én de drie prinsesjes. Wat droegen ze dit jaar? Prinses Alexia bleek fan te zijn van de 90's tassentrend en koos voor een zwart schoudertasje.

Maak van de 90s schoudertas-trend een tijdloze investering door te gaan voor een schoudertas in het zwart, zoals deze van Mister Miara.

Wat missen we de stijlfoto's van Meghan Markle. Hier bewees Markle dat streep op streep prima kan. Met een chic colbert erbij, dat dan weer wel.

Net zoals de stijl van Meghan, is deze tas casual chic. Het formaat maakt 'm chic, maar de verstelbare schouderband geeft een casual touch aan deze tas. Door de handige vakken binnenin is haastig rommelen naar je mobiel, sleutels of portemonnee verleden tijd.