iRobot introduceert Roomba® i3+ en breidt zijn intelligente zelfledigende productlijn uit naar Nederland

2021-12-14 19:00:45 By : Mr. David Hang

Amsterdam, 12 januari 2021 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), de leider in consumentenrobots, lanceert de nieuwe Roomba® i3+ in Nederland. Deze stijlvolle nieuwe robotstofzuiger is een uitbreiding van de Roomba® robotstofzuigerserie en zit boordevol geavanceerde technologieën. Het heeft intelligente navigatie, een zelfledigende bak dankzij de Clean Base® Automatic Dirt Disposal-technologie en een uitgebreide reeks gepersonaliseerde reinigingsfuncties met behulp van het onlangs uitgebrachte iRobot Genius™ Home Intelligence-systeem.

"Manieren om schoonmaak te innoveren zijn en zullen altijd fundamenteel zijn voor ons productaanbod", zegt Keith Hartsfield, executive vice president en chief product officer van iRobot. “Onze producten hebben bewezen het leven van de consument gemakkelijker te maken. Met de Roomba i3+ breiden we ons aanbod uit met uitzonderlijke en waardevolle reinigingsprestaties, evenals meer opties voor personalisatie en gebruikscontrole door iRobot Genius. Het iRobot Genius-platform stelt Roomba i3+ ook in staat om zich aan te passen en slimmer te worden naarmate je het meer gebruikt, wat een unieke schoonmaakervaring oplevert voor elk huis en elke consument.”

Zeg vaarwel tegen zelf stofzuigen Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+ beschikt de iRobot Roomba i3+ ook over een Clean Base® Automatic Dirt Disposal. Hierdoor kan de robotstofzuiger zichzelf leegmaken zonder tussenkomst van de gebruiker. De consument hoeft maandenlang geen rekening te houden met het legen van de bak of zich zorgen te maken dat de robot zijn (schoonmaak)taken niet kan voltooien door een volle bak. De Roomba i3+ leegt automatisch tot zestig dagen aan vuil en afval in de Clean Base, die ook dienst doet als oplader. Het vuil wordt vervolgens opgeslagen in de AllergenLock™ zak van de Clean Base. Dit houdt 99 procent van alle pollen en schimmels tegen dankzij vier lagen materiaal dat allergenen tegenhoudt.

De Roomba i3+ reinigt doelgericht en logisch in rechte lijnen en navigeert zo door de verschillende kamers in huis, zowel over harde vloeren als tapijten. Wanneer de batterij leeg is, laadt de Roomba i3+ zichzelf automatisch op en hervat het schoonmaakwerk totdat het klaar is.

De Roomba i3+ is uitgerust met een zeer efficiënt filter dat 99 procent van alle pollen, schimmels, huisstofmijten en allergenen voor katten of honden tegenhoudt. Het 3-traps reinigingssysteem van de robot bestaat uit dubbele rubberen borstels voor meerdere oppervlakken - die samenwerken om de meest effectieve reiniging mogelijk te maken - een speciaal ontworpen borstel voor het vegen van de randen - om moeilijke hoeken te bereiken - en een Power-Lifting Suction die tien keer krachtiger in vergelijking met de Roomba 600-serie. Dankzij de gepatenteerde Dirt Detect™-technologie kan Roomba i3+ detecteren waar zich stof in uw huis verzamelt en deze gebieden extra grondig reinigen.

Pas je aan je leven aan en luister naar je stem De Roomba i3+ heeft een gebruiksvriendelijk nieuw ontwerp dat in elk huishouden past. De robotstofzuiger heeft een duurzame, geweven structuur waardoor er minder vingerafdrukken en stof op achterblijven. De ringverlichting op de Roomba i3+ is niet zichtbaar als deze uit staat, waardoor de robot op de achtergrond blijft. Het licht alleen op voor meldingen die verschijnen wanneer de robot actief aan het werk is.

Roomba i3+-gebruikers kunnen nog meer uit hun apparaat halen dankzij het nieuwe ontwerp van de iRobot Home-app van iRobot Genius™. Deze app geeft gebruikers een nog persoonlijkere schoonmaakervaring en is beschikbaar voor zowel iOS als Android. iRobot's geavanceerde kunstmatige intelligentie en home mapping-mogelijkheden helpen Roomba i3+ te leren hoe u wilt schoonmaken. De Roomba i3+ biedt gebruikersspecifieke suggesties via de iRobot Home-app, zoals een aanbevolen reinigingsschema op basis van eerdere reinigingstaken. Hij geeft ook nuttig schoonmaakadvies voor huisdieren in de rui of tijdens het allergieseizoen.

Daarnaast is het mogelijk om de automatische werking van de Roomba i3+ in bepaalde situaties of toepassingen in te stellen. Wanneer je bijvoorbeeld het huis verlaat, op weg naar je werk of een wandeling maakt en de voordeur sluit, begint de Roomba i3+ direct met schoonmaken wanneer andere slimme apparaten, zoals de August Wi-Fi Smart Lock, hem een ​​signaal geven. Deze optie, ondersteund door iRobot Genius™ en IFTTT Connect, is exclusief voor iRobot-klanten. Wanneer de Roomba i3+ is verbonden met Alexa of Google, kunnen gebruikers hun stem gebruiken om de robot te besturen. De Roomba i3+ ondersteunt ook Imprint Link Link™-technologie, zodat hij kan werken met de iRobot Braava jet® m6 dweilrobot om 'schoon' naar een hoger niveau te tillen.

Prijs en beschikbaarheid De Roomba i3+ robotstofzuiger is in Nederland online verkrijgbaar vanaf 699 euro via www.irobot.nl en bij Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. De Roomba i3 robotstofzuiger is er ook zonder de Clean Base® vanaf 449 euro.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.