Kate Middleton draagt de rok die je deze herfst volop gaat zien

2022-05-28 08:25:20 By : Ms. Tiffany Lin

De Hertogin van Cambridge koos voor een levendige monochrome set om de boodschap van een belangrijk doel te verspreiden. Kate Middleton was in London om The Forward Trust's nieuwe Taking Action on Addiction-campagne te lanceren waarin het belang werd benadrukt wat een verslaving kan veroorzaken. Deze campagne valt samen met de Addiction Awareness Week in het Verenigd Koninkrijk en is bedoeld om ervoor te zorgen dat meer mensen om hulp kunnen vragen en deze ook daadwerkelijk kunnen krijgen.

Kate verscheen hiervoor in een geheel rode outfit, met een prachtig gebreide coltrui, geplooide midi-rok van Christopher Kane, bruine pumps van Ralph Lauren met een puntige neus en een mini-leren handtas van het merk DeMellier. Haar haren droeg ze in haar kenmerkende volumineuze golven.

De plooirok zagen we eerder al voorbij komen op de catwalk bij Adam Lippes, A.W.A.K.E, C+plus Series en Erdem en zelfs een metallic versie bij Céline. Geen fan van het lange exemplaar? Op de catwalk bij Philosophy di Lorenzo Serafini werd bewezen dat de mini-versie ook ontzettend stijlvol is. Hieronder shopten wij Kate's look voor je bij elkaar met soortgelijke stukken.

Get the look! Hieronder shop je soortgelijke items om net zo stijlvol voor de dag te komen als de hertogin.

Niks is meer geschikt voor de herfstige temperaturen dan een wollen coltrui. Laat hem nou net zo warm en stijlvol zijn als dit exemplaar van Benetton.

Chic is-ie zeker, deze rok van Taifun. Combineer hem net als Kate met een rode top voor een elegante look.

Een paar bruine pumps als deze is onmisbaar in je herfstgarderobe. Zo is dit een van de trendkleuren van dit najaar en zijn ze dus ook super leuk in combinatie met een volledig bruine outfit.

Deze chique tas van het in London gevestigde merk Demellier brengt ons door de kleur gelijk in herfstige sferen. De tas is multifunctioneel, aangezien hij over de schouder gedragen of aan het mini handvat vastgehouden kan worden.

Een paar oorringen als deze brengen zowel simpliciteit als elegantie naar je outfit. Combineer ze met andere gouden sieraden voor een complete look.