Koningin Máxima met tas van gewild accessoiremerk Bottega Veneta

2022-08-14 07:41:03 By : Ms. Coral Chen

Sowieso moeten we het even over haar nieuwste herfstlook hebben.

Koningin Máxima verschijnt in het najaar regelmatig in op en top herfstlooks, die we het liefst gelijk naar onze garderobe zouden copy-pasten. Gisteren was het weer raak tijdens een bezoek aan het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord verscheen de herfstkoningin eveneens in optima forma en liet ze weer zien hoe je haar populaire ton-sur-ton-formule toepast - hetzij dit keer met ruitjes. De jurk is - uiteraard - van Natan, de suède bruine pumps van Gianvito Rossi. En om het af te maken draagt ze dus het gewildste accessoire van dit moment, ook in een bruintint natuurlijk.

Máxima met de populaire Bottega Veneta-tas

Het is niet voor het eerst dat Máxima demonstreert op de hoogte te zijn van de populairste merken en trends van het moment, zo koos ze laatst nog voor de grove gouden schakelketting die momenteel een piek in populariteit beleeft. Dit maal had ze haar oog op de bruine gevlochten tas van het begeerde merk Bottega Veneta laten vallen. Het merk dat momenteel is uitgegroeid tot cultlabel heeft een enorme fanbase sinds de komst van en restyling door creative director Daniel Lee twee jaar geleden. Alle recente item van Daniel Lee's hand is niet alleen op Instagram maar ook onder sterren als Hailey Bieber, Rihanna en Rosie Huntington-Whiteley favoriet. Je moet er als de kippen bij zijn (en ook wel even gespaard hebben) wil je een schoen of tas kunnen bemachtigen. Of Máxima heten.

FYI: naast lederwaren kwam Bottega deze winter ook met de volledig biologisch afbreekbare kruising tussen laarzen en clogs. Of Máxima ook voor die regenlaarzentrend gaat moeten we nog zien, maar in ieder geval heeft de Britse Lee er wel al een royal supporter bij.

Shop je eigen herfstlook a la Màxima