Met deze superdeluxe machines zet jij thuis de allerbeste koffie: en zo'n Jura hoeft niet duur te zijn

2022-10-02 10:45:06 By : Mr. Bruce Zhao

Aangeboden door BonneBella Shop Eindhoven

We hebben met zijn allen meer dan anderhalf jaar thuisgewerkt, Sommigen van ons doen dat nog steeds. Een belangrijk voordeel van een thuiskantoor is dat je niet meer bent aangewezen op die meestal matige automatenkoffie. Goede koffie thuis maakt het leven zoveel mooier. Bonnebella Shop wist dat allang en verkoopt daarom JURA-machines. “Duur? Welnee!” Justin Cromzigt van BonneBella laat ons vier instapmodellen zien.

Een JURA-machine is niet zomaar een koffiezetapparaat. Of je nu kiest voor een instapmodel, of voor een van hun meest geavanceerde apparaten, het bijzondere aan Jura is de manier waarop de koffie wordt bereid. Justin legt het uit:

“De zogenoemde ‘zetgroep’ maakt dat de aroma’s tot hun recht komen”, legt hij uit. “Hoe dat werkt? De koffie wordt voor elk kopje afzonderlijk en vers gemalen. De gemalen koffie gaat vervolgens in de zetgroep en daar gaat met geavanceerde technologieën water doorheen. Dat zorgt voor het perfecte koffieextract. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System maakt het koffiepoeder vochtig voor het bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten alle smaken in het kopje stromen. Het resultaat: een karakteristieke fluweelzachte crémalaag.”

“De nieuwste modellen van Jura hebben een ingang voor de smart connect chip”, zegt Justin. “Daarmee kun je jouw Jura op afstand bedienen met je telefoon via Wi-fi en bluetooth met de J.O.E. app. Heel handig wanneer je nog even in gesprek bent, maar wel alvast koffie wilt bereiden.”

“Om de koffiekwaliteit steeds op het hoogste niveau te houden, zijn onderhoud en hygiëne heel belangrijk”, zegt Justin. “Deze Care Kit bevat alle benodigdheden zodat jouw machine altijd de allerbeste koffie blijft maken. Deze kit krijg je nu gratis als je een van onze machines aanschaft.”

Hier zie je ze allemaal.

“Denk je aan een Jura dan denk je aan de D4”, zegt Justin. “Deze full size volautomaat wint al jaren op rij de Beste uit de test van de consumentenbond. Eenvoudig te bedienen en de koffiespecialiteiten zijn uit te breiden met de J.O.E. app”.

Bij aankoop van de JURA D4 krijg je nu tijdelijk twee kilo Co2 vrij gebrande koffiebonen cadeau! Je kunt kiezen uit light- of dark roast. Voor meer informatie: kijk hier.

“Wil je graag een Jura met een ingebouwde mogelijkheid om ook cappuccino, latte of een andere melkvariant te maken? Dan is de D6 het perfecte instapmodel”, zegt Justin. “Het Easy Cappuccino-systeem zorgt met een handomdraai voor koffiespecialiteiten met een heerlijk, fijne melkschuim en een romig zachte textuur. De D6 is er in de kleuren piano black en platinum.”

Voor meer informatie over de D6 kijk je hier.

“Dit is de nieuwste Jura-aanwinst”, zegt Justin. “Met dit geweldige apparaat kun je de sterkte van je koffie regelen terwijl je ‘m zet. Je kunt kiezen uit drie verschillende sterktes. Hij heeft geen draaiknop, maar een handige (intuïtieve) symbooldisplay. Zo krijg je met slechts één druk op de knop meteen wat je wilt. Je heb hem in het zwart en wit en hij is nog mooi ook.”

“Elke Coffee Only-volautomaat is makkelijk uit te breiden met de automatische melkschuimer van Jura”, legt Justin uit. “Hiermee kun je zowel koude en warme melk variaties maken. De combinatie met een instapmodel en deze melkschuimer kan je voor een klein bedrag toch luxe koffie met melk specialiteiten bereiden”. 

De nieuwste Coffee Only-volautomaat E4. Meer informatie over deze machine? Hier vind je het.

“Wil je met één druk op de knop genieten van een kop koffie, maar heb je maar een klein aanrecht? Deze modern en compact design éénkops-volautomaat is mooi vormgegeven en hij is gemakkelijk te bedienen”, zegt Justin.

“De ENA-4 heeft bovendien een snelle Aroma G3 koffiemolen, waarmee je de maling voor elke soort koffieboon heel gemakkelijk van tevoren kunt afstellen. Perfect voor kleine huishoudens die wat moois in hun keuken willen hebben.”

Zie jij het al voor je, zo’n mooie ENA-4 in de keuken? Kijk dan hier voor meer informatie.

Nicole verkoopt lingerie in grotere maten: ‘Niemand wil hangende borsten’

Aangeboden door Nicky’s Lingerie

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Eindhoven

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden