Mooie cijfers voor het kattenavontuur Stray - PlaySense

2022-08-21 06:29:03 By : Mr. Tony Liu

Vanaf vandaag is Stray verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Met de release van de game zijn ook de eerste reviews online gegaan en die leren ons dat het een uitstekende game betreft. Het laagste cijfer is momenteel een 6.0 en er zijn ook meerdere topscores uitgedeeld.

Het Metacritic gemiddelde schommelt tussen een 8.3 en 8.5, dus het moge wel duidelijk zijn dat Stray een aanrader is. De game lanceert vandaag ook via PlayStation Plus Extra en Premium, dus als je één van deze abonnementen hebt kun je de game kosteloos spelen.

Helaas is ons reviewexemplaar nog niet binnen, dus onze beoordeling laat nog even op zich wachten.

kan niet wachten. Dit soort pareltjes is een heerlijke afwisseling tussen het houtje-touwtje FPS geweld en de standaard games die denken anders te zijn dan andere…

Toch trekt het me niet. Ps5 aangeschaft voor next gen geweld. Niet om met een of ander blij poesje te spelen.

Deze game gaan we we zeker checken,

staat deze er al op of pas na 12e? want er zouden ook meer Assassin’s Creed games komen deze zag ik vanmorgen ook nog niet staan

@Anoniem-9188: Snap ik, maar soms is het leuk om je eens te verdiepen in wat anders. Stray, Little Nightmares, Limbo, etc. Kan echt een leuke afwisseling zijn t.o.v. de Triple A titels.

Ik wil hem graag spelen op de PC maar van wat ik heb gehoord draait deze game nog niet echt geweldig op de PC wat wel jammer is, dus wacht ik nog even af.

een 10 zal ik never nooit snappen, dat betekent dat de game nagenoeg perfect is, en in dit geval beter dan witcher 3,last of us uncharted en nog velen, en al op basis van dat, kan ik die gasten niet serieus nemen

@Anoniem-9188: game is duidelyk gemaakt voor de “Cat lovers’

@Anoniem-8529: Game staat in de store samen met alle andere games in ps+ lijst.

Wie houd er nou niet van katten?

@Anoniem-8489: nee ben meer van de honden

@Anoniem-8450: een 10 is niet nagenoeg perfect maar is dan echt perfect. En de game zal absoluut niet beter zijn dan die games die je op oemt maar wel een 10 in zijn genre. The last of us krijgt ook vele 10-en en 9ens, dat in zijn genre. Je moet reviews niet bekijken als 1 geheel maar in zijn eigen wereld

Is ie momenteel enkel digitaal? Of ookal disc versies verkrijgbaar?

@Fluostift: Momenteel enkel digitaal. De fysieke versie komt uit op 20 september.

Speel nu Returnal. Geweldige game. Maar dit tussendoor voor wat rust lijkt me net zo veel fun

Gelukkig, ben blij dat anders zijn (met kwaliteit) word beloond. Ook al denk ik dat de game niet iets voor mij is denk ik dat er een grote groep mensen is die dit erg leuk zullen vinden

@Anoniem-8450: Geen enkele game is een 10 want de perfecte game bestaat niet na mijn mening, je kan wel dingen apart beoordelen dat bijv de soundtrack een 10 is maar de rest zal dan geen 10 zijn. Ik ga deze game vanavond pas spelen vermoed dat het een solide 7.5 of hooguit een 8 zal zijn, maar belangrijker is dat je plezier hebt van de game ongeacht welke score want reviews zijn maar meningen.

Lekker tussendoortje tussen de triple AAA klappers van PlayStation.

@Anoniem-8489: ik, ik haat die beesten. Doe mij maar een hond

En zo geschiedde het. Voor het eerst in mensenheugenis hebben gamers geen excuus meer om te zeggen dat ze nog nooit met een poes gespeeld hebben XD

@Anoniem-9188: toch ziet de game er wel gelikt (pun intended) uit hoor 🙂

Zeer netjes. Het zijn mooie tijden op beide consoles voor indie lovers. Dit op PS5 én As Dusk Falls op Series X zijn beide fantastisch creatieve exclusive console games en tonen aan dat je vaak de zogenaamde triple A games makkelijk opzij kan leggen voor iets veel verrassender.

Die kleine drone B12 dat de kat bij zich heeft doet mij denken aan BD1 van Jedi fallen order.

Een cijfer kan je niet vergelijken…

Als jij een 9 haalt voor wiskunde betekent dat dan automatisch dat je beter bent in wiskunde dan in natuurkunde waar je een 8 voor haalt?

Vanmorgen even geprobeerd en het is zeker geen kattenpis.

@Brave Fencer Musashi: purrrrfect bedoel je 😉

Precies! Voor mij ook geen katten! Honden zijn de echte vrienden! Ik speel wel met een andere peos 😉

@Anoniem-9188: is ook een PS4 versie dus je opmerking slaat nergens op

@Anoniem-6034: Ja das leuk maar zo’n beetje alles wordt nog voor de ps4/ps5 uitgebracht. Hier heb ik geen geen ps5 voor gekocht, dan had ik idd bij de ps4 kunnen blijven. En ik heb niks met katten (wel pussies).

Gelukkig! heb het gwn besteld omdat ik het al vanaf de eerste beelden het interessant vond!

Kam de game op ps4 niet eens kopen. Heb geen plus zelf (wil/hoef ik niet), maar de knop om de aankoop te maken komt niet in beeld. Via de app kan ik de game ook niet kopen, blijf foutmelding krijgen “er is iets fout gegaan”.

Jammer. Had wel zin om de game te spelen vanavond.

Nou grafisch is deze game toch echt een pareltje.

@Anoniem-9188: miss jou enige kans om ooit met een poes te spelen

Heel mooie scores zijn dit ik heb de game op de ps5 staan de twee versies maar ik heb de tijd nog niet gehad om het spel te spelen door de hitte . Nu dat het wat minder warm wordt gaan we er zeker invliegen ben benieuwd .

Tijd om m’n PS+ abbonement te upgraden naar Extra dus…

@Anoniem-4160: 05 cent per positieve comment?

@Anoniem-9188: Jij bent vast een hele stoere bink

Leuke game maar ….. kort erg kort. Na 6 uur ben je er doorheen. Qua verhaal is het niet zo bijster interessant en moeilijk is het zeker niet. Maar de kat is goed geanimeerd en als protagonist weer eens wat anders. Er zitten puzzels, platform en actie. De actie duurt net lang genoeg om niet repetatief te worden. Het eind is ook een beetje meh en had ik al gezegd dat het kort was! Leuk tussendoortje waar meer in had kunnen zitten.

PlaySense is onderdeel van Rootbeat © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden