"Nieuwe netzakken geven geen dominante geur meer af"

2021-12-14 19:02:20 By : Ms. Olivia Ye

Het automatiseringsniveau in de tuinbouwsector blijft elk jaar stijgen. Een groeiend aantal verpakkingsfabrieken en tuinbouwbedrijven investeren in geautomatiseerde verpakkings- en weeginstallaties. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor leveranciers, zoals de fabrikanten van netzakken. Hun producten moeten voldoen aan de eisen voor geautomatiseerde verpakkingsmachines. Annie, een woordvoerster van de gespecialiseerde leverancier van nettassen Shandong Fullway Import en Export, sprak onlangs over veranderingen in de vraag op de overzeese markt en hoe het Chinese bedrijf zich heeft aangepast aan nieuwe trends.

Het ontwerp en de fabricage van netzakken is een dynamische sector. Er is een breed assortiment van handgemaakte hennepzakken tot machinaal bewerkte synthetische netzakken. Dan zijn er ook andere eisen aan de labels en QR-codes. Omdat steeds meer bedrijven hun verpakkingsproces automatiseren, moeten de netzakken aan zeer specifieke eisen voldoen om compatibel te zijn met de machines in verschillende fabrieken.

Annie: "Het perforeren van zakken is bijvoorbeeld altijd een moeilijk technologisch probleem geweest voor de industrie. We hebben een complete verwerkingslijn op de fabrieksvloer geïnstalleerd en gespecialiseerde apparatuur toegevoegd voor het perforeren van netzakken om aan de uiteenlopende eisen van onze klanten te voldoen. Na jaren van ervaring en veel verschillende experimenten, heeft onze perforatietechniek nu een volwassen stadium bereikt. We zijn in staat om aan de uiteenlopende eisen van een grote verscheidenheid aan klanten te voldoen."

“Een ander industrieprobleem is het basismateriaal voor netzakken. Voorheen waren de tassen gemaakt van plastic, dat een sterke, overweldigende geur had. Het bronmateriaal kan een negatieve invloed hebben op de productkwaliteit van de inhoud die in deze netzakken wordt vervoerd. Na veel vallen en opstaan ​​zijn we erin geslaagd om het plastic zachter te maken en de irritante geur te verwijderen."

Spanje is een grote exporteur van tuinbouwproducten. Spanje is ook een van de eerste overzeese markten waar Fullway voet aan de grond kreeg. "De oogst van uien en aardappelen op het noordelijk halfrond vindt elk jaar plaats tussen juni en augustus. Dat is de piekperiode van het exportseizoen voor Fullway. Ons bedrijf exporteert ongeveer 10 zeecontainers per maand. We hebben samengewerkt met een aantal verpakkingsbedrijven bedrijven om marktontwikkelingen te volgen, beter te begrijpen en te anticiperen op de behoeften van de consument. Dit partnerschap maakt een nauwere integratie van verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethoden mogelijk en past het product beter aan de behoeften van onze klanten aan."

Fullway levert een breed scala aan mesh bags, waaronder ronde bags en mono bags (2kg-75kg). Deze zakken kunnen worden gebruikt voor aardappelen, uien, wortelen, knoflook en tal van andere tuinbouwproducten. "Netzakken kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de weeftechniek. Er zijn gebreide netzakken en effen geweven netzakken. Rusland en Oekraïne geven de voorkeur aan gebreide netzakken, terwijl Nederland en Duitsland de voorkeur geven aan traditionele netzakken met platte vlecht. Verschillende kopers hebben Ook hebben we verschillende voorkeuren op het gebied van labels, kleuren, afmetingen en gewicht. We streven ernaar om een ​​oplossing op maat te bieden die voldoet aan de wensen van al onze klanten."

Fullway is na jarenlang intensief werk in veel markten vrij goed bekend. Het bedrijf heeft een hoog percentage terugkerende klanten. "Naarmate de bedrijfsontwikkeling sterker wordt, hopen we in contact te komen met nog meer telers en groenteverpakkingsfabrieken en een nog breder assortiment verpakkingsproducten te ontwikkelen om aan uiteenlopende eisen te voldoen", besluit Annie.

Voor meer informatie: Annie Shandong Fullway Import & Export Co., Ltd. WhatsApp 0086-15653757977 fullway@fullwaygroup.com www.mesh-bags.com 

Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | groente en fruit.nl

Schrijf u in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

U ziet deze pop-up omdat dit de eerste keer is dat u onze site bezoekt. Als je deze melding altijd ziet, heb je je cookies uitgeschakeld en blijven ze verschijnen.