Prinses Alexia vertrekt naar Wales in casual back-to-school outfit

2022-05-28 08:25:18 By : Mr. curry zhang

We verklappen alvast het recept: een klassieke ruit, een spijkerbroek met gaten en witte sneakers.

Het is bijna zover: nog twee dagen en dan begint de maand september, de maand die gelijk staat aan de laatste restjes zomer, het begin van de herfst, het mixen en matchen van zomer- en wintergarderobe, en de start van een nieuw schooljaar voor scholieren en studenten. Zo ook voor de Nederlandse Prinses Alexia, die vandaag vertrekt naar het UWC Atlantic College in Wales. Dat doet de prinses in een knappe back-to-school outfit die je even wilt zien.

Op de officiële Instagrampagina van de koninklijke familie is te zien dat Prinses Alexia, de middelste dochter van Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander, nog even gauw op de kiek werd gezet voor het vertrek naar haar nieuwe avontuur in Wales.

Op de foto zien we dat de prinses koos voor een casual back-to-school look: een geruite blouse gepaard met haar geliefde witte sneakers en een baggy jeans met gaten. Ja, dat lees je goed, eerder zagen we haar al in de populaire wijde jeans en nu waagt de royal zich aan een gatenkaas-broek.

Of je nu naar school gaat of gewoon even wat inspiratie wilt opdoen voor je herfstgarderobe, we shopten hier de look van de prinses bij elkaar:

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Met een goede houthakkersblouse kan je alle kanten op: grunge, preppy of een sportieve look met opgerolde mouwen.

Het basic shirt met lange mouwen hoort in een capsule garderobe, want: je kunt 'm an sich dragen, of net als Prinses Alexia als ondershirt.

Na alle Y2k-trends vindt ook de spijkerbroek met gaten weer het daglicht. Prinses Alexia bewijst dat dit de ultieme casual toevoeging is aan een back-to-school look.

Op deze sneakers wordt Alexia vaker gespot. We geven haar geen ongelijk, ze lopen namelijk mega comfortabel en zijn moeiteloos te combineren met de rest van je garderobe.

Uiteraard vertrekt Prinses Alexia niet met lege handen naar Wales. Deze klassieke zwarte tas is niet alleen handig als reistas, maar ook als schooltas en laat zich gemakkelijk combineren met iedere outfit.