Shabbies Amsterdam Lente Zomer 2022

2021-12-14 19:07:26 By : Mr. Jack Yuan

Shabbies Amsterdam blijft komend voorjaar en zomer 2022 doen waar ze goed in is: het ontwerpen en maken van begeerlijke schoenen en tassen - met hart en ziel. Het resultaat? Een brede collectie zomerse stijlen, geproduceerd met aandacht en liefde voor de natuur. Espadrilles krijgen een nieuwe look, er zijn sneakers voor elke dag en natuurlijk een assortiment laarzen, waar Shabbies Amsterdam al sinds 2005 om bekend staat.

Shabbies Amsterdam kiest dit seizoen voor vernieuwende silhouetten in een reeks van (off-)witte tinten en implementeert dit in gezwollen, gevlochten sandalen met een superplatte of extra dikke zool en plateausneakers. Subtiele sandalen hebben een oversized ketting, wat voor een interessant contrast zorgt. Raffia mag natuurlijk niet ontbreken in een zomercollectie van Shabbies Amsterdam. Dit keer dient het materiaal niet alleen als zool, maar als accent voor tophandvattassen die zijn afgewerkt met leer, panelen in sneakers en voor zowel de boven- als onderkant van kriskras sandalen.

Het ontwerpen en produceren van de mooiste espadrilles is een passie van het Nederlandse merk. Dit seizoen blinkt Shabbies Amsterdam uit in platform espadrillesandalen met zware banden (gevlochten of geweven) gecombineerd met de beste en zachtste materialen die er zijn. Een krachtige maar verfijnde look die zorgt voor een zomerbriesje van top tot teen.

Laarzen, in welke vorm dan ook, mogen niet ontbreken in een collectie van Shabbies Amsterdam. Al meer dan 15 jaar is het een grote inspiratiebron en de oorsprong van het merk. Het is waar vakmanschap en vakmanschap, traditie, jarenlange ervaring en innovatie samenkomen in comfort, stijl en de perfecte pasvorm. Dit komt komend seizoen tot uiting in een collectie van verschillende laarzen waarbij oog voor detail en comfort hoog in het vaandel staan, met als echte showstopper: westernlaarzen in grijs suède.

Fred de la Bretonière is de ontwerper en oprichter van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam, opgericht in 1970, die in 2005 haar eerste collectie lanceerde. Doordat beide merken dezelfde “founding father” delen, delen ze een rijk verleden en zijn daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden. verbonden, net als twee zussen. Beide merken hebben dezelfde normen en waarden en staan ​​vakmanschap en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Sinds maart 2019 is RNF BV eigenaar van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam. In totaal hebben de merken 12 winkels in Arnhem, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Utrecht (2), Rotterdam en 2 outletwinkels in Batavia Stad en Roermond.

Lees meer over Shabbies op de merkenpagina: fashionunited.com/companies/shabbies

Deze site maakt gebruik van cookies om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden en het gebruik te analyseren. Door verder te bladeren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.