Sneakers 2021: dit zijn de mooiste sneaker trends

2022-08-14 07:33:07 By : Mr. Ruochuan Zhang

Kun je je nog herinneren dat we onze sneakers alleen maar naar de sportschool droegen? Wij ook niet. Want deze fijne schoenen - misschien wel ons favoriete model - zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Maar die sneakers van een paar jaar geleden, die zijn inmiddels wel aan een upgrade toe. En niet alleen omdat je ze al zo vaak gedragen hebt. Ook, en misschien wel vooral, omdat er alweer zoveel mooie, nieuwe modellen te koop zijn. En net zoals dat bij onze andere schoenen gaat, zijn ook sneakers onderhevig aan trends. Benieuwd met welk paar jij aankomend seizoen de show steelt? Je leest hier alles over de sneakers van 2021.

Mag het een beetje meer zijn? Wat kleur betreft zeker. Als er één paar dames sneakers niet in je kast mag ontbreken, dan is het een paar in een kek kleurtje. Moeilijk te combineren? Alles behalve dat. Draag ze onder een all black of all white look voor een Scandinavisch geheel of ga juist voor kleur op kleur en print op print als je niet bang bent om op te vallen. Of je nou kiest voor Puma sneakers, Adidas sneakers, Skechers of Nike sneakers: dit zijn dé sneakers 2021 om in de gaten te houden.

2021 is ook het jaar van de gouwe ouwe. Van Reebok tot Nike, van Adidas tot Converse; zolang het sneakers zijn - of een afgeleide daarvan - uit de jaren '80 en '90 mogen ze aan je voeten deze lente en zomer. Voor welke ga jij?

Sneakers die álleen bedoeld zijn om mee te sporten, bestaan niet meer. Want we dragen onze hardloopschoenen en trainers ook gewoon als we een rondje gaan wandelen, de hond uitlaten of boodschappen doen. Comfort is wat we willen, dus comfort is wat we pakken. 

Getipt door de redactie Dit artikel is favoriet van de Fashionchick redactie en speciaal geselecteerd voor jou.

Sneakers - Marathon R-trail Sneakers in white voor dames

Ze zijn terug van weggeweest: high top sneakers. Dit hoge model doet het goed onder een enkellange jeans maar ook onder een zwierige zomerjurk of -rok. Mogelijkheden genoeg dus. 

Echt nieuw is deze trend niet, want canvas sneakers zien we iedere lente en zomer terug. Denk maar eens aan de good old Converse All Stars, kun jij je een zomer zonder herinneren? Precies. Deze sneakertrend is er eentje die blijft en daarom ideaal voor iedereen met een klassieke of casual stijl.

UA Old Skool Platform Checkerboard Dames

Zo fashionable kan de Birkenstock sandaal zijn

Kate Spade New York | Fashionette

Sneakers - Lift Sneaker in white voor dames

Getipt door de redactie Dit artikel is favoriet van de Fashionchick redactie en speciaal geselecteerd voor jou.

Sneakers - Marathon R-trail Sneakers in white voor dames

Sneakers - Runner With Glitter Armor And Suede Sneaker in multi voor dames

Sneakers - Br7 Orbyt 2.0 in Quarz voor dames

Cruise Rider Grijs/Blauw Dames

Club C Revenge White Beige/tan - Heren - White - Maat 47

Sneakers - Ic0 Orbyt 2.0 in white voor dames

Chuck Taylor Move hi hoge sneakers

Sneakers - extra licht & comfortabel

Sneakers - extra licht & comfortabel

Sneakers - Speed 2.0 Strech Sneakers in pink voor dames

Witte Lage Sneakers Mayze Lth Jr

Beige Lage Sneakers Theo Trainer

Sneakers - Allie Trainer in silver voor dames

Sneakers - Skyline Knit Ankle Pull On in black voor dames

Hoge veterschoenen met een praktische ritssluiting aan de binnenkant van de schoen

Sneakers - Elise Gps in white voor dames

Sneakers - Amazing 01 in fawn voor dames

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 3 manieren om een joggingbroek te dragen Fashion Lees ook Gekleurde sneakers om blij van te worden Fashion Lees ook De leukste spijkerrokken uit de shop Fashion Lees ook Deze schoenen kun je onder iedere zomerjurk dragen Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

3 manieren om een joggingbroek te dragen

Gekleurde sneakers om blij van te worden

De leukste spijkerrokken uit de shop

Deze schoenen kun je onder iedere zomerjurk dragen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.