Tropische sferen op winkelcentrum ‘t Plateau - Al het nieuws uit Nissewaard

2022-08-21 06:24:15 By : Mr. Jack Ma

Spijkenisse –Nog heel even de zomersfeer vasthouden voordat de scholen weer beginnen? Dat kon vandaag op de kids zomerdag op winkelcentrum ‘t Plateau. Het winkelcentrum was omgetoverd in Ibiza sferen met onder andere tropische muziek, alcoholvrije cocktails en een echte surf simulator.

Hoewel de dag bewolkt begon kwam de zon al snel achter de wolken vandaan om de dag een echt tropisch tintje te geven.

Zodra je het winkelcentrum opliep kwam de tropische sfeer je tegemoet in de vorm van zomerse deuntjes. Om nog extra in de sfeer te komen kon je een tropische make-over krijgen. Zo kon je onder andere geschminkt worden tot flamingo of aapje maar was de vlinder toch de grote favoriet. Daarna gelijk door voor een glitter tatoeage en als klap op de vuurpijl kon je een Ibiza veertje in je haar laten vlechten.

Ook kon je losgaan op de muziek bij de Volkswagen kever DJ booth waar de bellenblaas machine zorgde voor dat extra tropisch tintje. Ook het luchtkasteel, dat ernaast stond, stuiterde op de muziek mee. Voor de creatieve bezoekers  was er ook veel te doen. Zo was er onder andere spinning art waar je prachtige verf kunstwerken kon maken en kon je echte Ibiza armbandjes vlechten voor jezelf en al je vrienden. Houd je liever een beetje van actie? Ook daarvoor kon je terecht op ‘t Plateau met onder andere een skippyballen race, zandzakken werpen en een echte surf simulator waar je de golven kon trotseren zonder in het koude water te hoeven. Terwijl de kinderen druk bezig waren, konden de ouders ook even genieten van de vakantiesfeer met een mok cocktail aan de bar.

Als klap op de vuurpijl kon je bij Clown Kim terecht voor tropische ballon creaties. Als laatste nog een vakantiekiekje maken in de Ibiza kleding style bij de foto booth zodat je nog lang kan nagenieten van deze prachtige laatste zomerdag.

Het winkelcentrum heeft zichzelf echt overtroffen om van dit zomerse weekend een echt feestje te maken voor iedereen.

Spijkenisse - Rolf Sanchez kan wegens andere verplichtingen niet bij het Spijkenisse Festival optreden. In zijn plaats staat volgende week zaterdag om 20.

Ook op Voorne-Putten zijn de boeren niet blij met de beslissingen die in Den Haag zijn genomen. O.a. bij Geervliet maken ze dat duidelijk kenbaar.

Spijkenisse –Nog heel even de zomersfeer vasthouden voordat de scholen weer beginnen? Dat kon vandaag op de kids zomerdag op winkelcentrum ‘t Plateau.

Nederland is uit de acute coronacrisis en teruggekeerd naar het normale dagelijks leven. Maar wanneer het in de toekomst toch nodig is om maatregelen te nemen, dan kan het kabine..

Minister Kuipers van Volksgezondheid is van mening dat er in de omgeving van Voorne-Putten voldoende ziekenhuizen zijn waar iemand in acute nood terecht kan.

Simonshaven - Afgelopen donderdagavond won VV Abbenbroek op overtuigende wijze het Keijzerwaardtoernooi, vernoemd naar de hoofdsponsor Assurantiekantoor Keijzerwaard.

Eind oktober hoopt het comité ‘Maak Max Mogelijk & Laat Levie Leven’ de herdershond Max zijn definitieve plek te geven op de Voorstraat in Spijkenisse.

Geervliet - Bij de opening van het Zomerfeest in Geervliet heeft de PvdA gisteren een Pluim van de Arbeid uitgereikt. Zo kunnen de vrijwilligers iets extra’s doen voor de vele ki..

Hellevoetsluis - Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus wordt Vestingdagen 2.0 gehouden. In het programmaoverzicht hieronder zie je wat er allemaal te zien en beleven is!

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.