We vonden een dupe van de glazen Coperni-tas van Kylie Jenner

2022-08-14 07:33:45 By : Ms. Ivy QingRui

Ook te gebruiken als vaas.

Was het een vaas die over de catwalk schoof, of toch een glazen tas? Of allebei? Hoe dan ook, toen we het sculptuur voor het eerst aan de hand van Gigi Hadid zagen tijdens de show van Coperni, waren we opslag verliefd. En met 'we' bedoelen we de ELLE-redactie en Kylie Jenner.

De Swipe-bag van Coperni is inmiddels iconisch te noemen. Hij verscheen in verschillende kleuren, met en zonder print en er werd zelfs een melted versie gemaakt – die er precies uitziet zoals die klinkt. Voor de fall/winter collectie 2022 besloten ontwerpers Sébastien Meyer en Arnaud Vaillant voort te borduren op het succes (de tas werd ondertussen namelijk ook al in Euphoria gespot) met een nieuwe variant: een Swipe-bag van glas. Voor de glazen tas sloegen de Coperni-ontwerpers de handen ineen met Breanna Box en Peter Dupont van het merk Heven, die geblazen glaswerk maken van gerecycled glas. Het bleek een geslaagde samenwerking, want de tas werd meteen bestempeld als de it-bag van het seizoen. Het duurde dan ook niet lang voordat Kylie Jenner een eigen exemplaar in handen had.

Maar aan dat handgemaakte moois hangt uiteraard wel een prijskaartje: voor 2.700 euro kan je in het bezit zijn van het multifunctionele accessoire. Voor wie niet zo diep in de buidel wil tasten, hebben we een aantal mooie dupes op Etsy gevonden. Vul 'm met je lievelingsbloemen of laat 'm om je arm bungelen. Je shopt de glazen tas hier:

Etsy, prijs verschilt per maat