Zebra Technologies brengt de volgende generatie mobiele computeroplossingen - Emerce

2022-05-29 08:25:33 By : Ms. Jessica Huang

Amsterdam – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, kondigt vandaag de nieuwe TC53/TC58 mobiele computerserie aan. Deze serie is uitgerust met innovatieve technologieën die managers en IT-besluitvormers in verschillende industrieën helpen om de operationele efficiëntie te verhogen, nieuwe mogelijkheden in de frontlinie te implementeren en kosten te verlagen. Uitgerust met de nieuwste 5G en Wi-Fi 6E draadloze en sensortechnologieën en het grootste, helderste scherm met de hoogste resolutie in zijn klasse, stelt de TC53/TC58-serie eerstelijnswerkers in de retail, post-, koeriers- en buitendienstorganisaties in staat om optimaal gebruik te maken van mobiele dimensionering, mobiel verkooppunt (mPOS) en geconnecteerde personeelstoepassingen die de productiviteit verbeteren en de klantervaring verbeteren.

De TC53/TC58-serie is voorzien van Zebra Dimensioning™ Certified Mobile Parcel, een primeur die gebruikmaakt van een geïntegreerde Time of Flight (ToF) dieptesensor om pakketafmetingen vast te leggen en verzendkosten te berekenen op mobiele Zebra-computers met één druk op de knop. Dit bespaart veel tijd met het zoeken van prijzen of het handmatig meten van pakketten. De TC53/TC58 mobiele computers zijn ook klaar voor tap-to-pay-functionaliteit. Hierdoor heeft de gebruiker de vrijheid om op vrijwel iedere locatieaf te rekenen. De veelzijdige apparaten kunnen ook worden omgevormd tot een mobiel aangedreven werkstation of een volledig vast of hybride POS, een tweerichtings push-to-talk (PTT)-radio, PBX-handset of RFID-lezer voor een nog betere samenwerking en productiviteit.

De innovatieve mobiele computers van Zebra zijn ontworpen met gebruikers, werkplekken en workflows in gedachten, waarbij gebruiksgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal staan. De speciaal gebouwde TC53/TC58-serie biedt een nieuw, modern ontwerp dat plaats biedt aan een geavanceerd 6-inch edge-to-edge display waarmee medewerkers meer informatie kunnen raadplegen. De toonaangevende Intellifocus™-technologie van Zebra stelt gebruikers in staat om items in de hand, in een ruimter of op een rek van de bovenste plank te scannen, waardoor de productiviteit van de werknemers verder kan worden verbeterd. De TC53/TC58-serie beschikt ook over een geïntegreerde 16MP camera, de hoogste resolutie in zijn klasse, met optionele optische beeldstabilisatie (OIS) om scherpe, gedetailleerde foto’s te maken als bewijs van staat en levering.

“Bedrijven staan ​​tegenwoordig onder grote druk als gevolg van constante veranderingen in de vraag van de consument “, zegt Casper Zweers, Regio Directeur voor Zebra in de Benelux. “Ons nieuwe vlaggenschip TC53/TC58 mobiele computers vertegenwoordigen de eerste in een nieuwe generatie Zebra-apparaten die organisaties zullen helpen bij het herdefiniëren van hun servicebehoeften, terwijl mobiele medewerkers sneller en betrouwbaarder toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen.”

Bij het ontwerpen van de TC53/TC58 wilde Zebra een mobiele computer bouwen die voldoet aan de eisen van nieuwe draadloze technologieën zoals 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth en CBRS private LTE (alleen VS) met de robuuste duurzaamheid die nodig is in veel ondernemingen. De Zebra TC53/TC58-serie is een van de eerste mobiele computers die composietmaterialen met additieve vezels gebruikt om het apparaat te versterken met behoud van een ergonomisch, modern ontwerp. Dit geavanceerde materiaal zal in de tweede helft van 2022 beschikbaar zijn in geselecteerde premiummodellen.

De TC53/TC58 mobiele computerserie maakt gebruik van Zebra’s Mobility DNA™, de breedste suite van softwaremogelijkheden in de branche, waardoor de productiviteit van mobiele gebruikers wordt verhoogd, IT-complexiteit wordt geminimaliseerd en de totale kosten van eigendom worden verlaagd. Zebra Mobility DNA is gebaseerd op het besef dat elke moderne hardwarebeslissing in feite een verhulde softwarebeslissing is. Zebra Mobility DNA stelt bedrijven in staat om de beveiliging van apparaten te vergroten, apparaten sneller in te zetten, apparaten eenvoudig te beheren en te bedienen en de productiviteit van werknemers te verhogen met nieuwe functies waarmee gebruikers gegevens gemakkelijker en sneller kunnen vastleggen.

Zebra (NASDAQ: ZBRA) ondersteunt organisaties om competitief te zijn in de on-demand economie door elke werknemer en asset verbonden en volledig geoptimaliseerd te maken. Met een ecosysteem van meer dan 10.000 partners in meer dan 100 landen bedient Zebra klanten van elke omvang – waaronder 94% van de Fortune 100 – met een bekroond portfolio van hardware, software, services en oplossingen die workflows digitaliseren en automatiseren. Supply chains zijn dynamischer, klanten en patiënten worden beter bediend en werknemers zijn meer betrokken wanneer ze Zebra-innovaties gebruiken die hen helpen in realtime te analyseren, te herkennen en te handelen. Zebra breidde recentelijk zijn portfolio voor industriële automatisering uit met de overname van Fetch Robotics en vergrootte het zijn machine vision- en AI-softwaremogelijkheden met de overnames van Adaptive Vision en antuit.ai. Zebra is #25 op Newsweek’s inaugurele lijst van America’s Most Loved Workplaces en #79 Forbes’ lijst van Amerika’s beste middelgrote werkgevers. Kijk voor meer informatie op www.zebra.com, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg onze Your Edge blog, of via social media op LinkedIn, Twitter en Facebook en kijk naar onze Story Hub: Zebra Perspectives.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.