Afeer begint het jaar heel slecht. Groeiprognose en omzet aangepast. Coronavirus houdt de inpakafdeling op afstand - Dagblad van het Noorden

2021-11-29 10:32:58 By : Ms. Linda Chi

Werk- en leerbedrijf Afeer in Winschoten kende een slechte start in het eerste kwartaal van dit jaar. De omzet- en groeiverwachtingen blijven ver achter bij de verwachtingen.

Johan van Dam, directeur van werk- en leerbedrijf Afeer. Foto: Huisman Media Archief

Er is nu al een begrotingstekort van ruim driekwart miljoen (772.000 euro). Achter de schermen zijn we al aan het kijken wat en hoe er bespaard kan worden. "Maar ik kan de dagen niet langer maken, de machines sneller laten draaien en ik kan de groeiverwachtingen niet verdubbelen", zegt directeur Johan van Dam. “Helaas zijn we vrij negatief begonnen.”

Het nieuws vindt u van dichtbij in Dagblad van het Noorden. Elke dag zijn we onderweg om verhalen te creëren. Over evenementen in de omgeving, plannen van de gemeente, evenementen, sport en meer.

Leest u de (digitale) krant al? Dan heb je waarschijnlijk recht om PREMIUM te lezen. Registreer je dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heb je al een account? Dan kun je hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel hier dan eenmalig je account aan je abonnementsgegevens.

Vrijgave: 48334fae76585bfea6ceb442e519693a963c54a0