AliExpress: 5 flitsende gadgets voor diso-vibes in huis

2021-11-29 10:19:40 By : Mr. xianli liu

AliExpress staat bekend als de website waar je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items zitten soms, heel af en toe, handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk lage prijs.

Omdat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door talloze verkopers, is het niet altijd gemakkelijk om het juiste artikel te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je geen zorgen, we doen dit werk graag voor je. Dit keer hebben we vijf opvallende gadgets voor je op een rijtje gezet waarmee je een serieuze discotheek in je eigen huiskamer kunt bouwen.

Zeepbellen in de lucht is een feestje. Blijkbaar. Bubbelmachines zijn altijd een hit op feestjes. Tot een gewonde feestganger een luchtbel in zijn oog krijgt en begint te zeuren dat het apparaat uit moet. Nodig die persoon gewoon niet uit en koop een bellenblaasmachine zoals deze van AliExpress voor een glibberig en glinsterend bellenblaasfeest.

In je thuisdisco ben jij het feest. Verras uw gasten met een lasershow. Uit je hoofd. Ja, het ziet er misschien een beetje vreemd uit om de halve avond met een masker rond te lopen, maar als het licht aangaat, begrijpt iedereen waarom je al die tijd een masker tegen je eigen gezicht inademt. De kans is groot dat je iemand in de ogen schijnt tijdens je hoofdact, maar dat zie je zelf waarschijnlijk niet gebeuren.

Voeten van de vloer! Anders zie je het lichteffect van AliExpress' led-panelen op de vloer niet. Met deze vloerpanelen bouw je een dansvloer waar sommige feestgangers blij van worden, en andere feestgangers die diep in het glas hebben gekeken, misselijk worden. Hoog tijd om die laatste het huis uit te trappen.

Voor meer feestelijke (en misselijkmakende) lichteffecten kwamen we deze wandgemonteerde LED-module tegen. Het kleine paneel werkt via een infrarood naderingssensor en licht op wanneer het beweging detecteert. Gezien de grootte van het paneel is een forse investering nodig voor een enigszins spectaculair effect. Eén LED module van 10 bij 20 centimeter maakt je thuisdisco nog niet. Die 35 euro kun je beter in je zak houden.

Met deze led-lampjes op je oogleden geplakt, ben je het stralende middelpunt van je thuisdisco. Kies een van de vijf lichteffecten voor extra drama. Al verwachten we dat extra drama niet nodig is: het plakken en vooral verwijderen van dit kleine ledstripje op de tere huid van je ooglid lijkt ons genoeg drama. Alsof je probeert in slaap te vallen nadat je uren met led-licht op je oogbollen hebt rondgelopen.

Heb je nog nooit iets besteld op AliExpress en wil je meer weten over hoe bestellen op de Chinese website werkt? Bekijk hier onze WANT-gids. Hier leggen we de beste manier uit om producten op AliExpress te kopen.

© 2021 OMDAT. Alle rechten voorbehouden Hosting door Xynta