Dit zien onze tien favoriete kraamcadeaus voor moeders

2022-04-21 08:14:31 By : Mr. Dongsheng Zhu

Geboortecadeaus voor kersverse mama's en mommies to be.

Na de zwangerschap, de bevalling en de eerste slapeloze nachten mogen nieuwe moeders wat ons betreft wel extra in de watten worden gelegd. Ga je binnenkort op kraamvisite en wil je een cadeau meenemen voor de nieuwe moeder? Of zoek je nog een leuk cadeau voor een baby shower? We hebben de leukste kraamcadeaus op een rij gezet. Van een verwenpaket voor de nieuwe mama tot een stijlvolle luiertas en leerzaam leesvoer als kraamcadeau voor de moeder of mama to be.

Één van de leukste dingen om aan een mommy to be cadeau te geven: schoentjes. Vooral omdat ze nog zo ontzettend klein en schattig ogen. En met panterprint kan het al helemaal niet meer mis gaan.

De producten van Mushie zijn allemaal even stijlvol en zullen gegarandeerd in de smaak vallen. Deze duurzame stapelringen zijn perfect speelgoed voor in het eerste jaar. Stapelen maar!

Kun je nog meer kraamcadeau inspiratie gebruiken? Dit zijn 10 leuke kraamcadeaus waar je kersverse ouders écht blij mee maakt.

Dit cadeau is eigenlijk perfect voor zowel moeder als baby. Een knuffeltje voor de kleine en mama kan iets leuks voor zichzelf uitzoeken. €35,50 SHOP NU

Net bevallen en benieuwd hoe andere moeders de eerste periode ervaren? Deze 10 bekende moeders delen hun lessen over je zelfverzekerd voelen na je bevalling.

Op zoek naar een cadeau voor een nieuwe moeder? Hydrofiele luiers komen het eerste jaar werkelijk overal van pas. bij het eten, bij het verschonen, na het badje en tijdens het wandelen. Deze zachtroze met perzikjes zien er extra gezellig uit.

Een blijvende herinnering aan de geboortedag van je baby. Deze extra grote en zeer stevige A4 poster toont het sterrenbeeld van een kindje in goudfolie op de voorzijde en heeft ruimte op de achterzijde om het geboorteverhaal van de baby op te schrijven. In de verpakking zit ook een hangertje waarmee je de kaart in de babykamer kunt ophangen.

Op zoek naar meer gepersonaliseerde kraamcadeaus? Ga voor deze kraamcadeaus met naam.

Een luiertas als kraamcadeau voor een nieuwe mama is sowieso een goede investering. En als 'ie dan ook nog bruin en van teddy stof is, zal ze helemaal in haar nopjes zijn.

Deze luiertaart heeft strikjes gemaakt van hydrofiele monddoekjes in een panterprint. Een voorraadje luiers is altijd welkom en zo knap verpakt ziet het er nog feestelijk uit ook.

Wil je een complete set cadeau doen? Dit zijn de 10 leukste kraamcadeau pakketten om te geven.

Alle beetjes ontspanning die je een kersverse moeder kunt bieden, zijn meer dan welkom. Dit verwenpakket als kraamcadeau voor een nieuwbakken mama zal dan ook zeer welkom zijn.

Toe aan wat me-time? Dit zijn de beste pre- en postnatale beauty behandelingen.

Niks schattiger dan een baby gewikkeld in een badjas of badcape met oortjes. In dit mintgroene exemplaar ziet elk kindje eruit om op te vreten.

Wat geef je een mommy to be cadeau? Leesvoer! Dit boek is het perfecte huiswerk voor alle aanstaande én kersverse ouders. €11,99 SHOP NU

Op zoek naar een mooi kinderboek? Dit zijn de tien mooiste prentenboeken van het moment.