GameStop PS5 Restock komt vandaag - Tijd en winkels om de jouwe te krijgen

2021-12-30 15:08:57 By : Ms. Olivia Hu

Vers PS5 bijvullen Komt vandaag naar bepaalde GameStop-winkels in het hele land. De retailer heeft aangekondigd dat het op 30 december een PS5-aanvulling zal aanbieden in geselecteerde winkels. Dit is dit jaar bijna je laatste kans om PS5 persoonlijk te scoren.

GameStop heeft een bestand bijgewerkt Winkel zoeker, waarmee u kunt controleren of uw lokale winkelier zal deelnemen aan deze herbevoorrading. Houd er rekening mee dat niet elk GameStop-filiaal op voorraad zal zijn, dus controleer dit vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Bovendien is de PS5-aanvulling in de Store voor PowerUp Rewards Pro-leden Alleen maar. Jij kan Meld je aan voor GameStop via deze link. Dit restock-nieuws kwam oorspronkelijk van de console-tracker, Lord Restock.

Deze PS5-aanvulling begint vanaf het moment dat elke afzonderlijke winkel wordt geopend (wat al om 8 uur lokale tijd kan zijn) – maar verwacht dat enthousiaste shoppers veel eerder zullen wachten om de console in handen te krijgen, vooral omdat dit je laatste kans zou kunnen zijn om de PS5-console in 2021 te krijgen.

Net als nu met de GameStop PS5-aanvulling, is de console alleen beschikbaar in bundels. GameStop-bundels worden meestal tegen de nominale waarde verkocht en bevatten een PS5 Disc-controller, een extra DualSense-controller en een of twee De beste PS5-games, een oplaadstation voor een externe console en een GameStop-cadeaubon van $ 50. GameStop berekent altijd de gecombineerde verkoopprijs voor de artikelen in hun pakketten, dus prijzen worden niet gegutst.

Als je niet in de buurt van een GameStop woont, of liever een console online koopt in het nieuwe jaar, zorg er dan voor dat je een bladwijzer maakt voor onze PS5 bijvullen Een hub voor de laatste updates van de komende weken. We kunnen je geen machine garanderen, maar het zal de taak om de volgende generatie console op te sporen een beetje gemakkelijker maken.

Begin juni kondigde GameStop aan dat het de manier zou veranderen waarop het omgaat met het aanvullen van de consoles. De eerste diploma’s worden uitgereikt aan PowerUp Rewards Pro-leden. Hoewel er een gratis niveau is, krijgen alleen Pro-leden vroegtijdige toegang tot herbevoorrading. Het lidmaatschap begint bij $ 14,99 per jaar en omvat voordelen zoals een Game Informer-abonnement, $ 5 bonuscoupons per maand ($ 60 in totaal per jaar), 10% extra zakelijk tegoed op games/accessoires en een welkomstcertificaat van $ 5. Als u zich vandaag aanmeldt, heeft u toegang tot de voorraad.

Shop de must-have aanbiedingen voor PS5-accessoires

“Subtiel charmante tv-maven. Unapologetische communicator. Onruststoker. Reiswetenschapper. Wannabe-denker. Muziekfanaat. Amateur-ontdekkingsreiziger.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Klazie Naveen biedt een lijst met de beste tools, gadgets en verschillende producten voor mensen die tijd en stress willen besparen om uit te zoeken wat ze willen kopen. Wat je ook nodig hebt, van pin tot laptop, we maken winkelen gemakkelijk door je te vertellen wat het beste is.

Onze aanbevelingen worden geformuleerd door krachtige rapportages, interviews en testen door teams van ervaren journalisten, wetenschappers en onderzoekers. Beschouw ons als de beste lijst voor alledaagse dingen; een samengestelde galerij die alleen gevuld is met nuttige en interessante items; een dankbriefje aan de ontwerpers en ingenieurs die de dingen maken die ons leven beter maken; een ingenieuze vriend met onderzoeksvaardigheden van het volgende niveau die alles wat ze kopen test, zodat jij dat niet hoeft te doen. Het punt is om het u gemakkelijker te maken om geweldige gereedschappen te kopen, zodat u uw leven kunt blijven leiden.

We waarderen onze lezers zeer door hoogwaardige productrecensies te geven. Op hetzelfde moment, wanneer een lezer op Amazon-links op onze site klikt en de Amazon-winkel (amazon.nl) bezoekt en een aankoop doet, krijgen we een commissie. Onze lezers hebben hiervoor niets extra’s in rekening gebracht.