Innovatieve oplossing om groenten en fruit vers te houden

2021-11-29 11:06:56 By : Mr. Alex Chen

Veel verse groenten en fruit bederven tijdens het transport, omdat de vershoudtechnieken die verladers gebruiken niet aan hun taak voldoen. Het gebruik van geschikte versoplossingen voorkomt niet alleen verliezen, maar kan ook de houdbaarheid van groenten en fruit verlengen, zodat de consument een nog verser product krijgt. Verpakking is een van de belangrijkste manieren om de houdbaarheid en kwaliteit te verlengen. Fruit in gasverpakkingen met de optimale samenstelling van gassen blijft onder vergelijkbare omstandigheden anderhalf tot drie keer langer vers dan onverpakt fruit. 

Het team van Shandong AWT Bio-tech werkt hard aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om fruit langer vers te houden. Het team ontwikkelde de Logfresh-verpakking met een effectieve combinatie van gassen om de versheid van het fruit te waarborgen. Deze oplossing werkt goed voor mango's, bananen, bosbessen, kersen, lychees en vele andere groenten en fruit. Manager Li, tevens woordvoerder van het bedrijf, licht de toepassing van de nieuwe Logfresh vershoudzakken toe.

"De Logfresh vershoudzak creëert een omgeving waarin het fruit vers wordt gehouden door middel van gassen. Deze omgeving regelt zowel het ademhalingsproces van het fruit als de gasuitwisseling. Het verpakkingsmateriaal bevat actieve chemicaliën in wisselende verhoudingen, zodat ze sluiten optimaal aan bij de behoefte van de verschillende. De verpakking is aanpasbaar en breed inzetbaar, waardoor deze geschikt is voor een scala aan groenten en fruit."

Op de vraag naar de voordelen van de Logfresh vershoudzak ten opzichte van andere vershoudtechnologieën, antwoordt Li: "Actieve componenten in de zak absorberen vocht en verlagen de oppervlaktespanning van het verpakkingsmateriaal. Voordat er zich waterdruppels kunnen vormen aan de binnenkant van de zak verpakkingsmateriaal, de actieve componenten verdelen dit vocht in een fijn laagje waardoor het invallende licht niet verstrooid wordt en het product goed zichtbaar blijft Dit voorkomt dat er een nevel in de zak ontstaat Andere verpakkingsmaterialen doen dit niet en dit onderscheidt ons ons op de markt."

"Daarnaast zorgt de Logfresh bewaarzak voor een optimale luchtvochtigheid. Groenten en fruit verliezen nauwelijks vocht en er is geen bederf of schimmelvorming. Ook behandelen we het verpakkingsmateriaal met antibacteriële injecties om te voorkomen dat het fruit bederft tijdens transport of opslag."

De vershoudzakken van Logfresh houden verse producten vast en stellen retailers in staat hun verkoopseizoen te verlengen. "De Logfresh-verpakking biedt een groot potentieel om groenten en fruit vers te houden tijdens transport en tijdens opslag. Ons product remt het verouderingsproces dat direct na de oogst begint en vermindert het risico op bederf tijdens opslag. Klanten die onze onderhoudszakken gebruiken, kunnen markten uitbreiden en uitbreiden hun marketingseizoen, en ons product voorkomt voedselverspilling in de toeleveringsketen”, zegt Li.

Shandong AWT Bio-tech is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bewaaroplossingen, gasinjecties, stimulerende middelen en vershoudmaterialen voor de AGF-sector. Het bedrijf levert ook de IT-apparatuur van de industrie en biedt een breed scala aan producten, waaronder 36 gepatenteerde. Het bedrijf levert zijn producten aan markten als Argentinië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Ecuador, Kenia, Pakistan, India, Turkije en Servië. 

Voor meer informatie: Wang - Manager Shandong AWT Bio-tech Co., Ltd. WhatsApp: +86 18615225880 WeChat: +8618615220175 sales@awt-biotech.com www.chinesepost-harvest.com 

Alle velden gemarkeerd met * moeten worden ingevuld.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | groente en fruit.nl

Schrijf u in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je ziet deze pop-up omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Als je deze melding altijd ziet, heb je je cookies uitgeschakeld en blijven ze verschijnen.