iRobot introduceert Roomba® j7+ robotstofzuiger met Genius™ 3.0 Home Intelligence – maak schoon zoals u dat wilt, zodat u uw dag kunt voortzetten - Emerce

2021-11-29 10:33:38 By : Mr. Genwee Yang

iRobot Genius 3.0 tilt intelligentie, personalisatie en controle naar een hoger niveau voor nieuwe en bestaande klanten Amsterdam, 9 september 2021 – Robots zouden uw huis moeten schoonmaken zoals u dat wilt, en weten alles over uw specifieke instructies en unieke voorkeuren. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), een leider in consumentenrobots, biedt klanten nog meer controle over hun schoonmaakactiviteiten met de Roomba® j7+ robotstofzuiger en nieuwe functies aangedreven door iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence. iRobot Genius 3.0 is beschikbaar voor alle verbonden robots van het bedrijf.

De iRobot Roomba j7+ is ontworpen om perfect in uw huishouden te passen en is een doordachte, samenwerkende schoonmaakpartner die keer op keer uitstekende reinigingsprestaties levert. De j7+ wordt ondersteund door iRobot Genius 3.0 en is voorzien van PrecisionVision-navigatie. Hierdoor wordt de stofzuiger na elk gebruik slimmer. De robot leert hoe hij zich het beste door uw huis kan verplaatsen en onthoudt specifieke kamers en meubels om schoon te maken waar dat het meest nodig is. Daarnaast kan de stofzuiger automatisch beginnen met schoonmaken als je het huis verlaat en stoppen als je terugkomt. Roomba j7+ neemt de tijd om uw reinigingsvoorkeuren en -regels te leren, vraagt ​​om en reageert op feedback, en onthoudt die feedback voor toekomstige poetsbeurten. Daarnaast herkent en vermijdt de stofzuiger snoeren en uitwerpselen van huisdieren, zodat je zeker weet dat de schoonmaakklus goed wordt uitgevoerd. Dankzij de Pet Owner Official Promise (POOP) vervangt iRobot elke Roomba j7+ die vaste uitwerpselen van huisdieren niet schuwt.1

Colin Angle, voorzitter en CEO van iRobot, zei: "Smart home-producten voldoen vaak niet aan de verwachtingen van de consument als ze de context van het huis missen, niet in staat zijn om onafhankelijk te leren en complexe instellingen voor basisfuncties vereisen. We erkennen dat thuisomgevingen en levensstijlen uniek zijn en dat het belangrijk is om slimme, gebruiksvriendelijke producten te leveren die de huisregels van de gebruiker respecteren. De Roomba j7+ met iRobot Genius biedt meer personalisatie, nieuwe automatiseringen en wordt bij elk gebruik slimmer. Als gevolg hiervan kan de robot een meer intuïtieve schoonmaakervaring bieden en kunnen gebruikers meer tijd besteden aan wat voor hen het belangrijkst is.”

iRobot Genius 3.0 Home Intelligence iRobot Genius is beschikbaar voor alle iRobot robotstofzuigers en moppen 2 . De nieuwste digitale functies van iRobot Genius 3.0 die ook worden ondersteund door de Roomba j7+ zijn: • Schoon terwijl ik weg ben – Robots moeten zich aanpassen aan uw schema. Met behulp van de locatieservices op je telefoon kun je nu een gebied rond je huis instellen, zodat de robot automatisch begint met schoonmaken wanneer je telefoon het gebied verlaat en stopt wanneer je het gebied binnenkomt. • Smart Map-coaching en suggesties voor kamernamen – De robot leidt nieuwe klanten door de eerste installatie- en schoonmaaktaken om hun Smart Map te personaliseren. Op deze manier zorgt de robot ervoor dat de Smart Map geoptimaliseerd is om de robot intelligent en efficiënt door het huis te laten bewegen. De robot helpt ook met Smart Map-personalisatie door automatisch kamernamen voor te stellen zodra hij de huisindeling in kaart heeft gebracht en klaar is om de Smart Map te maken. • Schattingen van de schoonmaaktijd - Heeft u haast? Vergeten uw robot aan te zetten en uw gasten zijn al onderweg? Bekijk hoe lang een schoonmaaktaak duurt met de nieuwe Clean Time Estimates. Deze functie is beschikbaar voor iRobot Imprint Smart Mapping-robots2. Hiermee kunnen gebruikers een geschatte tijd in de iRobot Home-app zien op basis van de kamer – of kamers – die ze hebben geselecteerd voor een specifieke schoonmaaktaak.

• Stil rijden – Als u een specifiek gebied moet schoonmaken, maar niet gestoord wilt worden terwijl u andere dingen doet, kunt u de robot opdracht geven stil te zijn terwijl hij van en naar schoonmaaktaken rijdt. Stille aandrijving schakelt de onderdelen van de stofzuiger uit wanneer de robot niet actief bezig is met schoonmaken. Keith Hartsfield, Chief Product Officer bij iRobot: “Mensen hebben belangrijkere dingen om zich zorgen over te maken dan stofzuigen. Daarom hebben we Roomba j7+ ontworpen om mee te denken en de behoeften van de gebruikers voorop te stellen. De j7+ heeft veel functies die klanten verwachten van een premium robot. Het is een krachtig, handsfree reinigingssysteem met geavanceerde intelligentie voor het identificeren en vermijden van obstakels. De robotstofzuiger past zich aan de behoeften van de gebruiker aan, reinigt volgens individuele voorkeuren en schema's en wordt na elk gebruik slimmer. Ook heeft de robot een mooi design dat bij elk huis past. Op deze manier kunnen gebruikers er zeker van zijn dat schoonmaaktaken worden uitgevoerd op een manier die past bij hun individuele behoeften.”

Roomba j7+ robotstofzuiger, aangedreven door de kracht van iRobot Genius

Identificeert en vermijdt obstakels Met iRobot Genius-ondersteuning leert Roomba j7+ niet alleen over uw huis, maar reageert er ook in realtime op met PrecisionVision-navigatie. Hierdoor kan de stofzuiger veelvoorkomende obstakels zoals snoeren en uitwerpselen van huisdieren identificeren. Als je je oplaadsnoer in de woonkamer op de grond laat liggen, zal de j7+ het snoer zien en vermijden. En als uw nieuwe puppy een 'verrassing' in de gang heeft achtergelaten, zal de j7+ de verrassing vermijden. Dankzij zijn vermogen om muren en meubels te anticiperen en te identificeren, reinigt de robotstofzuiger rond objecten en rond randen langzamer en voorzichtiger. Door dit te combineren met Imprint™ Smart Mapping, kan de Roomba j7+ de plattegrond van een huis leren, zodat klanten kunnen kiezen welke kamers worden schoongemaakt met de iRobot Home-app of via spraakbesturing. Dankzij continue draadloze software-updates door iRobot Genius, wordt PrecisionVision-navigatie na verloop van tijd ook slimmer, waardoor Roomba j7+ nog meer obstakels kan herkennen en betere schoonmaakervaringen kan bieden.

Houdt u op de hoogte, volgt uw instructies op. Hoe vaker u de Roomba j7+ gebruikt, hoe beter de schoonmaakervaring. Dankzij iRobot Genius leert de robotstofzuiger op een interactieve manier uw voorkeuren en past zich aan om uw huis nog schoner te houden. Wanneer de j7+ een obstakel tegenkomt, stuurt hij een foto naar de iRobot Home-app, waar u de robot kunt instrueren het obstakel te vermijden of eromheen schoon te maken. Daarnaast kun je in de iRobot Home App feedback geven over hoe de stofzuiger in de toekomst met dergelijke obstakels om moet gaan. Dit houdt je op de hoogte van rommel, zoals uitwerpselen van huisdieren, in je huis en zorgt ervoor dat de robot de taak met succes voltooit.

Zo slim dat hij kan anticiperen op rommel. Aan al uw schoonmaakbehoeften wordt voldaan, zelfs als u dat niet wist. Dankzij iRobot Genius leert Roomba j7+ uw reinigingsvoorkeuren kennen en geeft automatisch gepersonaliseerde suggesties. De stofzuiger houdt zelfs rekening met momenten waarop het huis wellicht vaker moet worden schoongemaakt, zoals tijdens het pollenseizoen of wanneer uw huisdier verhaart. Omdat de j7+ specifieke kamers onthoudt en de tijden waarop je wilt schoonmaken, kan de stofzuiger gepersonaliseerde reinigingsschema's voorstellen, bijvoorbeeld in de keuken na het ontbijt. En dankzij iRobot Genius-ondersteuning vraagt ​​de j7+ zelfs of je wilt schoonmaken als je niet thuis bent en of hij moet stoppen als je terugkomt. Voor een nog betere schoonmaakervaring geeft de unieke Imprint™ Link-technologie van iRobot de Braava jet® m6-robot de opdracht om pas te dweilen nadat de Roomba j7+ klaar is met stofzuigen.

Een uniek ontwerp De Roomba j7+ robot en zijn Clean Base® automatische vuilafvoer zijn ontworpen om in elk huis te passen. De robot heeft een aantrekkelijke metalen structuurafwerking en een intuïtief ontwerp met één knop. De Clean Base is volledig opnieuw ontworpen om onder tafels te passen en minder ruimte in te nemen. De premium geweven stijl en het leren treklipje zullen je interieur aanvullen. Dankzij de verborgen opbergruimte heb je altijd een extra stofzuigerzak bij de hand. Dankzij de Clean Base hoef je je maandenlang geen zorgen te maken over stofzuigen. Hierdoor kan de Roomba j7+ zichzelf legen in de meegeleverde stofzuigerzak die pas na zestig dagen vervangen hoeft te worden. Dat is twee keer zo lang als bij andere merken. Bovendien komen er bij het legen van het Clean Base Automatic Dirt Disposal System geen stofwolken of vuil vrij. Het enige wat u hoeft te doen is de gebruikte zak weggooien en vervangen door een nieuwe.

Prijs en beschikbaarheid De Roomba j7+ en j7 robotstofzuigers zijn nu verkrijgbaar via irobot.nl en Coolblue. De Roomba j7+ heeft een adviesprijs van 999 euro en de Roomba j7, zonder de Clean Base, een adviesprijs van 749 euro.

1 Aanbieding is één jaar geldig vanaf het moment van aankoop en is alleen geldig voor productvervanging. Beschikbaar in beperkte regio's, er zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

2 Sommige digitale functies van iRobot Genius werken alleen met Imprint® Smart Mapping-robots, zoals de Roomba i7/i7+, Roomba s9/s9+, Roomba j7/j7+ robotstofzuigers en Braava jet m6 dweilrobot.

Over iRobot Corporation iRobot®, het toonaangevende bedrijf voor thuisrobotica voor consumenten, ontwerpt en bouwt robots die ons helpen meer binnen en buiten te doen. iRobot lanceerde in 2002 de categorie thuisvacuümrobots met de introductie van zijn Roomba®-robotstofzuiger. Vandaag de dag is iRobot wereldwijd actief en heeft het meer dan 30 miljoen robots verkocht. De iRobot-reeks, inclusief de Roomba®-robotstofzuiger en de Braava®-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten op het gebied van reiniging, kaarten en navigatie. iRobot-ingenieurs bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Kijk voor meer informatie over iRobot op www.irobot.nl.

Voor iRobot-beleggers Bepaalde verklaringen in dit persbericht, die niet gebaseerd zijn op historische informatie, zijn toekomstgerichte verklaringen die voortvloeien uit de Safe Harbor-bepalingen van de US Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Dit persbericht bevat uitdrukkelijke en impliciete toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot Houd rekening met de verwachtingen van iRobot Corporation met betrekking tot de plannen en doelen van het management, inclusief productkenmerken en levertijden van producten. Deze verklaringen zijn geen beloften of garanties, maar zijn onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden, waarvan vele buiten onze controle, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die in deze toekomstgerichte verklaringen. Bestaande en potentiële investeerders wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die alleen gelden vanaf de datum van dit persbericht. iRobot aanvaardt geen verplichting om de informatie in dit persbericht bij te werken of aan te passen als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Raadpleeg voor aanvullende verklaringen met betrekking tot deze en andere risico's van iRobot de verklaringen in onze openbare deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, inclusief, zonder beperking, ons meest recente jaarverslag op basis van formulier 10K.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.