De cilindertas is de tas van 2022 - en je shopt hem hier

2021-11-29 10:16:04 By : Mr. jack wang

De cilindrische tas is zeker een van de tassentrends voor 2022.

De cilindertas is terug en is de tassentrend voor 2022. De tas werd in 2000 ook wel de barreltas of de bowlingtas genoemd, maar zal voor volgend jaar als cilindertas in de trendlijst genoteerd worden. Een vrolijke tegenhanger van de immens populaire baguettetas, die bekend werd aan de arm van Carrie Bradshaw in Sex and the City.

Naast klassiekers en modellen die tijdloos zijn, is het ook leuk om af en toe een bijzonder model uit de kast te halen - en daar is de cilindertas perfect voor. Vorig seizoen was de tas veel te zien op modeshows van onder meer Burberry, Jil Sander, Isabel Marant en Hermès en inmiddels hebben de winkelketens de tas volledig omarmd.

De tas lijkt eigenlijk heel veel op de ronde bucket bag, alleen draag je de cilindertas horizontaal. Hierdoor is de tas lang in de breedte en kun je gemakkelijk je spullen terugvinden zonder eindeloos te grijpen. Waar kun je een mooi exemplaar ophalen? De statement tas vind je natuurlijk bij de grote designer merken, maar ook voor de voordelige variant kun je bij high street ketens als NA-KD en ASOS terecht. Hieronder shop je onze huidige favorieten.