De meest handige gadgets voor de zomer vind je hier

2022-04-21 08:11:28 By : Ms. Admin Tina

Dit zijn ze de handigste gadgets voor een dagje naar de stad, uitwaaien op het strand of een picknick.

Geniet jij ook zo van dit zomerse weer? De zonnestralen verleiden menig mens tot een wandeling door de stad, een culinaire picknick in het park of een heerlijk dagje uitwaaien aan het strand. De ervaren stad-picknick-strand-ganger weet echter wel dat zo’n dag helemaal niks wordt zonder de juiste toffe gadgets voor in je tas.

Het vergt namelijk serieuze inpakskills en een aantal handige snufjes voor een beetje gezelligheid in de buitenlucht. Zo zorgt de handige tas van Daily Paper x Fatboy met een beetje lucht erin, dat je een knappe stoel hebt om in te luieren, blijf je gehydrateerd door middel van een knappe waterfles én komt handsanitizer nog steeds erg goed van pas.

Maar wat dacht je ook van een draagbare muziekbox voor wat extra sfeer? Of herbruikbare ijsblokjes voor de handigheid? Juist, dit zijn allemaal gadgets waarvan je niet wist dat je ze nodig had, maar die je zomer nog een stukje leuker zullen maken. Komen ze.

Met deze portable zitzak van Fatboy is loungen nog nooit zo easy geweest. Jij zit deze zomer super comfy in je favoriete park. Daily paper, € 90 SHOP

Een bericht dat is gedeeld door @tiny__wines

Je wijnfles vervoeren in een plastic tas of in je tas waar allemaal andere spullen in zitten? Dat is nergens voor nodig met deze draagzak van Tiny Wines. Neem je favoriete vino mee naar het strand in stijl met dit gehaakte kunstwerk.

Stuur Tiny Wines een DM om ook zo'n knappe wijnzak te bemachtigen.

De kleine handige verrassing die uit dit knappe koffertje komt: een draagbare barbecue die ideaal is voor een romantische dinertje buiten de deur voor twee.

Geniet van je healthy snacks tijdens je picknick met deze handige en knappe food carrier.

Zorg voor een relaxt sfeertje met deze mini muziekbox. Hang hem aan je fiets of aan je tas en je hebt altijd een leuk deuntje bij je.

Stiekem even een gek kiekje schieten van je vrienden tijdens jullie staycation kan met deze coole gadget. Laat ze zo snel mogelijk ontwikkelen en dan kan de napret meteen beginnen.

Weg met de wegwerprietjes. We weten allemaal wat voor impact het kan hebben om plastic rietjes te blijven gebruiken, althans; telkens te blijven wegwerpen. Deze kleurrijke rietjes van Hay zijn makkelijk schoon te maken met het meegeleverde borsteltje, waardoor je bij elke picknick in stijl je limo opslurpt.

Eindeloos moeten wachten op een plekje met een parasol aan het strand… Herkenbaar? Met deze makkelijk op- en uit te vouwen parasol is die tijd voorbij.

Een handig meeneembakje van gerecycled materiaal is een onmisbare gadget. Makkelijk te gebruiken voor al je stukjes fruit, sandwiches of snacks.

Koelbox mee? Dan zijn deze herbruikbare ijsblokjes een fijne toevoeging voor een heerlijk verkoelend drankje.

Last van smetvrees of plakhanden - na al die ijsjes? Met deze vegan desinfecterende mist van touchland hou je jouw handen en die van je vrienden schoon on the go. Daarnaast laat deze powermist je handen ook nog eens zacht achter, met een fijn en subtiel geurtje.

Tover een heerlijke picknick tevoorschijn met deze kleurrijke serviesset. De borden zijn gemaakt van bamboe en kan je in de vaatwasser doen, zodat je ze weer schoon kunt meenemen naar het volgende uitje.