Tassentrend: Megan Fox's JW Pei Gabbi-tas

2021-11-29 10:23:54 By : Mr. yan Ji

Niet alleen Megan Fox is fan. Hailey Bieber, Gigi Hadid en Irina Shayk dragen het ook.

Megan Fox is overal. Haar rode loper-looks van de MTV VMA's tot het Met Gala 2021 zijn moeilijk te negeren (en dat geldt ook voor haar PDA met Machine Gun Kelly). Waar sommigen het lastig vinden om een ​​outfit te bedenken, heeft Fox daar – met hulp van haar styliste – totaal geen moeite mee.

Less is more, zo lijkt haar adagium en met minder bedoelen we inderdaad de centimeters aanwezig (bekledings)materiaal. Met haar eigen stijl voegt de actrice zich bij een handvol nieuwe trendsetters, waarvan je het een en ander kunt zien. Zoals de handtas die Fox door de straten van New York droeg; een model zo populair dat het uitverkocht was.

Fox's styliste Maeve Reilly blijft zichzelf overtreffen, zo blijkt. Wat is het verhaal? Op de roddelsites vonden we een opgetogen Fox die door de straten van New York liep, volledig gekleed in David Koma (uit zijn resort 22-collectie) met Stuart Weitzman-pumps eronder. Fun, fun, en dan nu het item waar we het over willen hebben: de JW Pei Gabbi tas.

De JW Pei Gabbi duikt de laatste tijd te vaak op om nog maar te zwijgen. De tas is niet alleen geliefd en gedragen door Megan Fox, ook modellen Hailey Baldwin, Gigi Hadid en Irina Shayk werden er onlangs mee gespot. Met zijn 'crunchie' handvat en croissantvorm is de tas ook nog eens een hele verschijning en heeft hij ook nog meer pluspunten.

Zo is de JW Pei Gabbi gemaakt van vegan leer, komt het model in verschillende kleuren en is hij ook nog eens heel betaalbaar. Voor 89 dollar (omgerekend 76 euro) hangt de tas al aan je arm. En dat is, in tegenstelling tot deze serie 'mooie maar prijzige tassen', best een meevaller en ook de reden dat JW Pei Gabbi momenteel bijna uitverkocht is in de kleur zwart.

Maak je geen zorgen als je het verkeerd begrijpt; de tas is er in veel andere kleuren, waaronder felroze, paars/blauw en groen. Winkelen? Scroll snel naar beneden voor de (soortgelijke) tas.