Snelle en flexibele sluitmachine voor kartonnen trays met flappen

2022-04-21 08:15:43 By : Ms. Pony Gu

Elephant, de nieuwe sluitmachine voor kartonnen trays met flappen van het Italiaanse REV, is snel, flexibel en blijft ononderbroken doorwerken. REV, een bedrijf dat al meer dan dertig jaar gespecialiseerd is in oplossingen voor het verpakken van groenten en fruit, zal Elephant tentoonstellen op Fruit Logistica in hal 9, stand A-04.

"Ons bedrijf focust zich al jaren op duurzame verpakkingen en met Elephant hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt. Aangezien de retailsector onophoudelijk evolueert, wilden we een machine ontwerpen die aan de eisen van zowel verpakker als retailer voldeed. Deze machine sluit duurzame verpakkingen uit monomateriaal en is heel flexibel. Ze kan trays in verschillende formaten en voor verschillende producten sluiten, met een snelheid die uniek is op de markt", zegt Fabrizio Fiumama, directeur van REV.

Voor het sluiten van de verpakkingen wordt hete lijm gebruikt. "De flexibiliteit is een pluspunt voor deze machine, maar het gebruiksgemak en de snelle formaatwissel (minder dan 2 minuten) maken haar uniek."

Elephant is ideaal voor elk product dat in trays kan worden verpakt, zelfs het meest delicate fruit. De machine kan wrap-trays sluiten, waarbij de flappen de boven de rand uitstekende producten mooi op hun plaats houden, maar ook flat-trays, waarbij het product zich onder de rand van de verpakking bevindt en de flappen een vlakke sluiting vormen. De trays kunnen naar wens worden bedrukt om de zichtbaarheid in het schap te vergroten.

"De machine is de snelste op de markt. Afhankelijk van de grootte van de te verwerken verpakkingen kan ze tussen de 120 en 340 trays per minuut verwerken, wat haar bijzonder geschikt maakt voor lijnen met een hoge productiviteit. Ook de productiecontinuïteit is gewaarborgd. De machine valt nooit stil", besluit Fiumana.

Voor meer informatie: Fabrizio Fiumana REV Packaging Solutions srl Via F. Parri, 745 47522 Cesena (FC) - Italië Tel: +39 (0)547 384435 info@revsrl.com  www.revsrl.com 

Publicatiedatum: di 29 mrt 2022 © AGF.nl / Contact

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | AGF.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.